Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
9500 RSD InStock 2023-12-31
 • Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura
 • Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura
 • Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura
 • Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura

Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura

Šešir za razvrstavanje je vrhunac Harry Potter replika koji donosi radost i zabavu u našu kolekciju.

 • Šifra: 2L226288
 • originalni licencirani Harry Potter proizvod
 • igračka u obliku Šešira za razvrstavanje
 • 5 jedinstvenih fraza
 • ne može u mašinu za veš
 • radi na 3 x AAA baterije (dobijate)
 • materijal 100% poliester
 • visina 35 cm

CENA:

9.500,00 din

Na lageru.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Sorting Hat je šešir koji služi za razvrstavanje đaka po kućama u Hogwarts školi. Ovaj šešir je pripadao Godric Gryffindor-u, a osnivači škole su odlučili da šeširu daju moći odlučivanja i razvrstavanja dece na osnovu karakternih osobina koje je svaki od osnivača posebno cenio. Tako su Gryffindorci bili hrabri, Ravenclaw pripadnici mudri, Hufflepuff marljivi, a Slytherinci lukavi. U filmovima ovaj šešir "oživljava" onog trenutka kada se stavi novom đaku na glavu, a tako i ova replika. 

Šešir se aktivira automatski kada se stavi na glavu i određuje sa različitim frazama jednu od 4 kuće u koju će vas dodeliti. Dodatna fraza kada pritisnete dugme na obodu šešira je replika iz filma: "Nema ništa sakriveno u tvojoj glavi što Šešir za Razvrstavanje ne može da vidi, tako da me stavi na glavu i ja ću ti reći gde pripadaš". Radi na baterije koje dobijate u paketu, mada dobavljač preporučuje da se baterije zamene pre upotrebe da biste osigurali pravilan rad proizvoda. Šešir je napravljen od tekstila, a u obodu mu se nalazi žica uz pomoć koje ćete ga oblikovati u zavisnosti kako želite da vam stoji. Dve trake koje vise sa obe strane vašeg lica iz šešira služe upravljanu pokreta. Ukoliko stiskate levu traku pomeraćete vrh šešira uz pomoć poluge koja je tu sakrivena. Ukoliko stiskate desnu traku šešira onda ćete pomerati usta na šeširu.

Kvalitetno urađena replika fimskog rekvizita napravljena od debelog materijala za dugotrajnu upotrebu. Šešir ima usta i namrštene obrve, a zahvaljujući pokretima koje ćete praviti, delovaće kao zaista začaran šešir. Na njegovoj površini se nalaze "šavovi" i "zakrpe" da bi verodostojno prikazale filmski rekvizit. Zvuk koji ispušta je kvalitetan i jasan, po uzoru na zvuk iz filma. Ovaj proizvod je idealan za decu koja vole da se igraju sa Harry Potter rekvizitima i vole magiju, kao i za odrasle koji sakupljaju kolekcionarske proizvode. Bez obzira da li ste samo zaintrigirani šeširom ili ste veliki ljubitelj Harry Potter-a, ovo je zabava koju ne bi trebalo da propustite.

 

Sorting Hat Interaktivna Plišana Figura

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

9.500,00 din