Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
7990 RSD InStock 2024-12-31
  • R.A.B Medaljon Ogrlica Sa Pismom Voldemortu
  • R.A.B Medaljon Ogrlica Sa Pismom Voldemortu
  • R.A.B Medaljon Ogrlica Sa Pismom Voldemortu
  • R.A.B Medaljon Ogrlica Sa Pismom Voldemortu

R.A.B Medaljon Ogrlica Sa Pismom Voldemortu

Ovaj jedinstveni komad nakita je savršen poklon za sve ljubitelje Harry-ja Pottera koji žele nešto posebno i jedinstveno.

  • Šifra: 5D126353
  • originalna HP filmska replika
  • R.A.B. medaljon na lančiću
  • pismo Voldemortu u medaljonu
  • ukrasna kutija za izlaganje
  • kolekcionarski proizvod
  • materijal drvo, staklo, resin i metal
  • dimenzija ormarića 11,7 x 9,8 x 6 cm
  • dužina lančića 46 cm
  • dimenzije priveska 5,6 x 3,3 x 2 cm

CENA:

7.990,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

R.A.B. Reguls Black je mlađi brat od Sirusa Blacka koji je umro sa osamnaest godina pokušavajući da uništi Voldemortov horkruks. Bio je čistokrvni čarobnjak i sledbenik Vodemortove vojske.

Regulus se od mladosti divio Lordu Voldemortu, što je potaknulo njegovu ambiciju da se pridruži Smrtožderima. Imao je izrezane fotografije i članke o Voldemortu koje je držao na zidu sobe, pored porodičnog grba svoje porodice Black. Sa šesnaest godina ispunila mu se želja i pridružio se Smrtožderima no brzo je počeo razmatrati da napusti ovaj zli red zbog svog kućnog vilenjaka Krechera.

Naime, Voldemort je jednom prilikom zatražio Regulusovog kućnog vilenjaka, Kreachera, što je Regulus sa radošću prihvatio. Voldemort je koristio Kreachera kako bi testirao zaštitu Slytherinovog medaljona kojeg je pretvorio u horkruks, u pećini u Engleskoj. Kasnije je ostavio Kreachera da umre, jer su ga Inferiusi odvlačili pod vodu. Kreacher je uspeo pobeći, koristeći vilenjačku magiju, te je ispričao Regulusu šta se dogodilo.

To je bio odlučujući faktor u Regulusovoj odluci da okrene leđa Voldemortu. Stvorio je duplikat medaljona, i ostavio je poruku za Voldemorta unutar medaljona, i rekao Kreacheru da ga odvede u pećinu gde je skriven horkruks. Kada su stigli do ostrva sa napitkom Regulus je naredio vilenjaku da zameni medaljone, pobegne i pronađe način kako da ga uništi. Regulus je umro u pećini jer su ga Inferiusi povukli pod vodu i udavio se. Kreacher nije smeo da ispriča nikome šta se dogodilo u pećini takođe koliko god je pokušavao, nije uspeo uništiti medaljon. Sirijus i njegova porodica nikada nisu saznali istinu o Regulusu.
Mnogo godina kasnije, horkruks je uništio Ron Weasley, koristeći Gryffindorov mač. 

U unutrašnjosti medaljona Regulus je ostavio pismo Voldemortu sledeće sadržine:

To the Dark Lord
I know I will be dead long before you read this, but I want you to know that it was I who discovered your secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match, you will be mortal once more. - R.A.B.

 
Ovaj impresivan medaljon se može otvoriti, u unutrašnjosti se nalazi pismo Voldemortu. Sam medaljon je srebrne boje kao i lanac. Na poleđini se nalaze neke čini koje ne umemo pročitati. Ovaj proizvod je kolekcionarski primerak i dobijate ga sa kutijom, odnosno ormarićem, za izlaganje. Masivan i težak, napravljen od metala, a kutija je od stakla i drveta.

Ovaj jedinstveni komad nakita je savršen poklon za sve ljubitelje Harryja Pottera koji žele nešto posebno i jedinstveno. Bez obzira da li ste fan Harryja Pottera od prve knjige ili ste se sa njegovim svetom čarolije upoznali tek nedavno, Horcrux medaljon je pravi komad za vas.


 

 

 

 

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

7.990,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..