Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
1990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Pametna Kutija za Lekove
  • Pametna Kutija za Lekove
  • Pametna Kutija za Lekove
  • Pametna Kutija za Lekove

Pametna Kutija za Lekove

Pametna Kutija za Lekove sa alarmom i vibracijom, da vam je svaka terapija na vreme.

  • Šifra: 6L124409
  • kutijica za lekove sa podsetnikom
  • pišti i vibrira kada je vreme za terapiju
  • digitalni sat, 5 alarma, tajmer
  • sa 4 pregrade za lekove
  • koristi 1 x CR2032 (dobijate)
  • materijal plastika
  • dimenzije 1 pregrade 2,7 x 2,7 x 1,2 cm
  • dimenzije kutije 6,4 x 6,3 x 2 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 3.67 12

Rejting:

Ocena 3.67 od 5 na ukupno 12 glasova.

Podeli:

Opis:

E, tako. Sad kad se polako bližimo zlatnom dobu života, kad punimo više godina nego što možemo izbrojati svećica na torti, kad i sama pomisao na svećice na torti povlači sa sobom rizik od požara u stanu, onda je pravo vreme da investiramo u budućnost. I kako to obično biva, što veći broj godina imamo srazmerno je veći broj lekova koje nam lekari prepisuju: te sedativi za smirenje za naše bolno srce, te lekovi za pritisak za izbacivanje vode, ubace oni i po koji vitamin (onaj skuplji) čisto da bude šarenoliko, a bude i po koji aspirin za razređivanje krvi, nemojte samo da počnemo nabrajati konjske masti, gelove i kreme protiv bolova, tek će tu da bude spisak!

Za nas deke i bake je ova pametna kutijica prava stvar, više ne moramo biti robovi navika i pratiti sate i minute, konačno možemo zaustaviti klatno na kućnom satu da nam više ne otkucava onako glasno. Uzmemo lepo našu dragu decu i unuke i kažemo im: Podesi mi tad i tad da mi zvoni za lek, oni lepo podese i više nijednu terapiju nećemo propustiti. 

Na ovoj kutijici je prvo potrebno podesiti tačno vreme: pritiskom na srednje dugme MODE se uključuje uređaj i prikazuje sat koji se podešava sa levim dugmetom HOUR za sate i desno dugme MIN za minute, kada namestite tačno vreme potrebno je da ponovo pritisnete i držite dugme MODE dok ne prestanu da trepću brojevi. Indikator da vam sat radi je kada na satu trepću 2 tačke.

Kada ste podesili vreme, krećete sa podešavanjem alarma. Moguće je podesiti 5 alarma, pritiskom na dugme MODE se bira koji alarm se podešava (1, 2, 3, 4, 5) i vreme se podešava držanjem istog dugmeta, a zatim biranjem sata i minuta sa dugmićima HOUR i MIN. Ponovnim pritiskom i držanjem dugmeta MODE se aktivira vreme alarma (kada brojke prestanu treptati onda je vreme podešeno).

Posle petog alarma imate i tajmer, koji će odbrojavati vreme (recimo do sledeće pilule ili početka vesti) od trenutka kada podesite vreme i aktivirate. Za podešavanje tajmera, potrebno je da držite dugme MODE, kada krenu treptati crtice za sat i minute možete podesiti tajmer sa HOUR i MIN dugmićima. Ponovnim pritiskom na MODE dugme i držanjem ovog dugmeta se postavlja vreme koje je potrebno da prođe, a sa jednim pritiskom na dugme MIN aktivirate tajmer. Aktivan tajmer će se prikazati treptanjem ikonice koja izgleda kao štoperica.

Sa MODE dugmetom takođe možete odabrati na koji način će vam se prikazati vreme na digitalnom satu, da li će biti u 24-časovom formatu ili 12-časovnom. Kada odaberete 12-časovni format, razliku između popodnevnih i prepodnevnih sati ćete primetiti kod slova P koje označava "poslepodne" i pojavljuje se kod podešavanja sata i alarma.

Deaktiviranje alarma koji vam više neće trebati (jer ste se 'fala Bogu skinuli sa neke terapije) se radi tako što odete na alarm koji želite aktivirati i pritisnete i držite dugme MIN - time se alarm vraća u početno stanje, bez ispisanog vremena.

Ova pametna kutija se oglašava pištanjem (alarmom) i vibracijama koje se smenjuju u nekoliko intervala. Verujte nam da, kada smo isprobali u kancelariji ovaj alarm, su se čak i kolege iz drugih kancelarija setile da popiju svoje lekove.

Da ne bude zabune, ova kutijica nije samo za starije osobe, vrlo je praktična za bilo koju osobu kojoj je potreban podsetnika za uzimanje terapije (na primer antibiotika kod kojih je bitno uzimanje terapije u tačno određenom vremenu) zatim i kod osoba koje piju vitamine i ostala sredstva za jačanje imuniteta ili bilo koji drugi proizvod koji stane u kutijicu, a potrebno ga je upotrebiti u tačno određeno vreme.

Pametna kutija za lekove sa alarmom za vreme

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

Video o proizvodu:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.