Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
2700 RSD OutOfStock 2024-12-31

Lava Lampa Rainbow Crna

Prošarano staklo ove lava lampe samo daje akcenat na lepotu belog voska.

  • Šifra: 7D326253
  • Jedna retro lava lampa
  • šarena boja stakla, crna lampa i beli vosak
  • Lampa radi na 230 volti
  • Sijalica je R39 E14 40W
  • Lampa ostaje topla oko 2h kada se isključi
  • Materijal metal i staklo
  • Dimenzija sastavljene lampe 40 x 10,3 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4 1

Opis:

Živo nas interesuje kakav bi bio osećaj da držimo vosak iz lave lampe u ruci, dok je još u tom tečnom stanju? Naravno, pod uslovom da nije vreo da nas opeče i zažalimo što smo izjavili takvu glupost. Nego, mi spadamo u onaj tip ljudi koji kada ide u nabavku, pogotovu odeće ili igračaka, moramo da pipnemo neki predmet, pa makar crkli... Ozbiljno, kada vidimo neki interesantan materijal ili teksturu, ne možemo biti srećni ako ne dotaknemo to isto i osetimo teksturu pod prstima. Zato nas baš i ne vole u muzejima, odnosno u inat nama sve drže u nekim zastakljenim ormarima...

Takođe smo i tip osobe koji voli da šeta po šuškavom lišću ili škriputavom snegu, a okretanje tankih providnih stranica u knjigama koje su ispisane tekstom pod čijim uticajem deluje kao da stranica krcka i pucketa pod prstima je za nas vrhunac zadovoljstva. Znate one glupave videe kada neko uzme komad sapuna i oštrim skalpelom ga seče u jednake sitne komade? E, pa, mi smo jedna od silnih budala koje vole to da prate i gledaju...

Da se vatimo na vosak lava lampe. Pošto nam se san nikada neće ostvariti, niti ćemo moći na bezbedan način doći do odgovora, mi smo zamislili kakav je osećaj otopljenog voska u ruci. Kao sirovo žumance! Jeste li ikada držali živo žumance u dlanu, bez belanca, pa vam je ono klizilo po dlanu i pomalo se lepilo za kožu? Takav je sigurno i osećaj ovog vosak u lampi.

Kod ove lava lampe je interesantno to što se beli vosak nalazi u providnoj tečnosti, a samo staklo ove lampe je prošarano bojama kao da je neko uzeo raznobojni sprej i poprskao staklo. Postolje je crne boje i savršeno se uklapa u bilo koji prostor.

Lava lampa svetli čim je uključite, ali da bi postigla svoj pun potencijal treba joj jedno dva satićka vremena da se dobro ugreje.

UPOZORENJE:

- Lava lampa će se zagrejati i biće poprilično vruća i ako ne pazite možete se opeći.
- Lampu nikada ne ostavljate uključenu bez nadzora.

Lava Lampa Rainbow Crna

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

Video o proizvodu:

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber