Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
4600 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Laserska Kugla
  • Laserska Kugla
  • Laserska Kugla
  • Laserska Kugla

Laserska Kugla

Učinite svoju zabavu lepšom i zanimljivijom sa ovom malom disko laserska kuglom koja menja boju svetla i projekcije po zidu.

  • Šifra: 6L125467
  • rotirajuće svetlo
  • odlično za kućne žurke
  • menja boje i oblike
  • napravljeno od plastike
  • napaja se AC adapterom
  • pravljeno za UK tržište, dobijate univerzalni strujni adapter
  • prečnik kugle 11 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Svašta nam pada na pamet gledajući slike demonstracije moći ove neverovatne mašine. Nije nam lako pristati na cenzuru, ali u ovom tekstu ćemo se morati prikloniti mogućim kritikama i izostavaiti sve nepristojnosti. Neće biti pomena o žurkama za odrasle pod dejstvom opijata i etiketom plus 18.
Moći ćemo pomenuti samo sedeljke, tinejdžerske žurke, osamnaeste rođendane, mature i slična, ne baš toliko zanimljiva dešavanja.

Kod nas bi to bilo jednostavno. Kupimo lasersku kuglu, zovemo ljude i kažemo im da smo kupili lasersku kuglu, i da ukoliko žele da vide nešto što do sada nisu videli, moraće da ponesu neku klopu i piće na žurku. Svi sa tanjirom ili flašom u ruci su pozvani.

A šta ako ne budu impresionirani ovim laserom za kućnu upotrebu? Do tada će već svi biti u alkoholisanom stanju i laser će im biti najmanje bitna stvar na svetu.

Verujte, i nas zanima da li ova sprava zaista radi kao na slikama ili je u pitanju još jedan od dobro smišljenih top shop marketinških trikova. Slabo mi imamo vremena da sve lepo testiramo i da se sami uverimo da li je sa razlogom oko njega dignuta tolika dževa.

Iskreno, lakše nam je da kuglu nahvalimo čak i ako je u pitanju promašaj. U tom slučaju ćemo ubrzo dobiti kritike od vas, pa prvo pokušati promeniti opis, zatim spustiti cenu i na kraju, ako ništa ne pomogne, pokloniti sve nekoj organizaciji koja pomaže ljudima i naravno sve to izreklamirati da se zna koliko smo mi humani.

Nama je važan kredEbilitet, a pored toga neka količina laserskih kugli će se do tada prodati i neće baš svi želeti vratiti artikal. Ok, možda će želeti ali neće učiniti ništa. Možda će njih 20% insistirati da dobije svoj novac nazad (ili neki drugi artikal u zamenu, na kom mi opet imamo @velikuzaradu).
Ali svi ti koji su odlučili da niko njih neće vući za nos, će naići na zid zvani internet šalterski službenik, koji će od njih tražiti sve što je zakonom predviđeno i nepredviđeno u tim situacijama, krvnu grupu i babino devojačko prezime, ne bi li ih, svojom upornošću, od te namere odvratio.

A ukoliko neko zapravo i pročita ovaj “niđe-veze” tekst, treba da zna da su nama hakovali stranicu oni koji dobro znaju kako se zovu i na koga se sve ovo odnosi. Oni koji više žele da mi ne uspemo, nego da oni sami dožive uspeh. Znamo mi dobro ko ste i ko vam izdaje naredbe! 

Disko projektor

Disko projektor za kućne žurke

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: Velika Britanija

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: