Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
9990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Harry Potter Kutija Iznenađenja
  • Harry Potter Kutija Iznenađenja
  • Harry Potter Kutija Iznenađenja
  • Harry Potter Kutija Iznenađenja

Harry Potter Kutija Iznenađenja

Kalendar namenjen ljubiteljima Harry Potter-a i njegovih drugara, čarobnih štapića i snežnih kugli.

  • Šifra: 2L226301
  • originalni licencirani Harry Potter proizvod
  • kutija iznenađanje sa poklonima
  • 24 prozorčeta
  • figurice, štapići, snežna kugla, bedževi
  • kolekcionarski proizvod
  • materijal plastika, metal, karton
  • dimenzije 23 x 23 x 24,7 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Da li ste i vi, kao mali, odbrojavali dane do svog rođendana? A do Božića? Sećamo se da je u nekom trenutku bilo potrebno i po 20 dana da dođemo do datuma Božića, pa smo ispisali dane na jednu kutiju i svako jutro smo prekrižili jedan dan. Desilo se da nismo sigurni da li smo prekrižili datum ujutru pa smo to odradili i popodne, i uveče... Nekada je po našoj računici Božić stigao već za nedelju dana, a opet po drugima nije. Više puta nam se tako slomilo srce, a onda smo odrasli, dobili telefone i u svakom trenutku smo mogli videti koji je datum ili smo čak navili podsetnik za božićno jutro da nam zvoni "Jingle bells" melodiju.

Sva ova tehnologija i odrastanje je ubilo našu sreću i uzbuđenje koje smo osetili pred ovaj porodični praznik. Nekada smo jelku kitili na Badnji dan, večerali sa porodicom i padao je sneg dok smo uživali u toploti doma. Sada se jelka kiti već u novembru, večera je za one koji su uspeli da ostanu kod kuće bez drugih planova, neretko je to i brzinski ručak, snega ni na vidiku godinama, a račun za grejanje nikada veći dok se mi smrzavamo.

Ista situacija je i sa rođendanima... Nekada smo zvali do 6 drugara da dođu na sendviče i domaću tortu kod nas, da se družimo i igramo od 17-21h, naši roditelji su bili u dnevnoj sobi sa drugim roditeljima i otvaranje poklona je bilo čim se preda poklon u ruke, odmah smo znali od koga je šta i svakom poklonu smo se podjednako obradovali. Sada je tužno što osećamo pritisak da svojoj deci moramo pružiti isto što i drugi rade, znači rođendani koji su u igraonici, traju svega 2 sata, gde je pozvan ceo razred, pokloni koji se gomilaju i kao po traci kupuju bez posebnog obaziranja na slavljenika. Deca se druže više sa animatorima igraonice nego međusobno, a torte su ogromne, šarene i bezukusne. Od silnih poklona deca se ničemu više i ne raduju i sama proslava i isčekivanje tog datuma je izgubilo svoju čar.

Zato smo mi tu! Da vratimo malo tih čari i obradujemo po koje dete, jer svako dete zaslužuje da oseća neizmerno uzbuđenje pred neki specijalni datum. Tako da, bez obzira da li slavite rođendan ili Božić, ova kutija je savršen poklon za ljubitelje Harry Potter-a i njegovi drugara. Na njoj imate 24 polja koja služe za odbrojavanje i svako prozorče krije neko iznenađenje. Figurice i štapići kao privesci za ključeve ili kačaljke za rančiće ili se mogu koristiti kao ukrasi za jelku. Takođe imate unutra i bedževe kao i snežnu kuglu. Savršen poklon za specijalni datum i priliku.

NAPOMENA: Ako ste kao i mi nestrpljivi, verujemo da će sva polja biti otvorena u roku od par minuta od dobijanja poklona, umesto da se čeka 24 dana.

 

 Harry Potter Kutija Iznenadjenja

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: GB

- Tip proizvoda: Advent kalendar

- Materijal: karton, plastika, metal, staklo

- Uzrast: 6+

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: