Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
11990 RSD InStock 2024-12-31
  • Harley Quinn Bejzbol Palica
  • Harley Quinn Bejzbol Palica
  • Harley Quinn Bejzbol Palica
  • Harley Quinn Bejzbol Palica

Harley Quinn Bejzbol Palica

Originala replika Harley Quinn Baseball Palice za mlataranje i ludovanje u toku noći, obavezno izbegavanje policijskih patrola.

  • Šifra: 3D224277
  • licencirana Suicide Squad replika
  • originalni The Noble Collection proizvod
  • originalno pakovanje
  • materijal drvo i tkanina
  • težina 1,3 kg
  • dimenzije 83 x 6,2 cm

CENA:

11.990,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 4.17 6

Rejting:

Ocena 4.17 od 5 na ukupno 6 glasova.

Podeli:

Opis:

Ako ćemo da krenemo da nabrajamo kul artikle iz našeg asortimana, po faktoru najbolji proizvodi svih vremena, prvo mesto bi zauzela naša Nimbus 2001 replika. Ova opasna, teška i ozbiljna metla sa sve postoljem je u našem asortimanu da očara svakog ljubitelja Harry Potter filmova i da ostavlja trag ljubomore na iste, pošto ova metla pripada najomraženijem Sliterincu - Draco Malfoy.

Ali zato! Artikal na mestu broj 2 kao najkul stvar koju imamo u našem asortimanu je definitivno novopristigla Harley Quinn Baseball Palica!!!
Savršena replika od "a" do "ž" - palica je napravljena od drveta, štampan je kompletan tekst koji se nalazi na originalnom filmskom rekvizitu, a drška palice je obmotana tkaninom sličnoj elestičnom zavoju, da imate bolji stisak i trenje.

Harley Quinn ima vrlo efkasno samoodbrambeno oružje... Ne, to nije palica nego njena psihoza. Njoj prilazite sa oprezom. Što se tiče njene palice, pored raznih tekstova koji su ispisani na njoj tipa "Hush little baby don't say a word. Mamas gonna kill for you the whole damn world" i slične jeze, velikim slovima je ispisano GOOD NIGHT, odnosno, LAKU NOĆ, pošto je upravo mrak ono što nailazi kada vas mlatne sa ovom palicom.

Koliko vam se Harley uvuče pod kožu govori i činjenica da je i sama glumica, Margot Robbie ponela jednu od palica kući i drži je pored kreveta. Jeste da je izjavila da joj je ovo vid zaštite ukoliko joj neko upadne nenajavljen u stan, ali čvrsto verujemo da to nije jedini motiv, a ni najveći, zašto se palica nalazi kod nje. No, nije na nama da sudimo, Robbie ima svoju palicu, a mi imamo minijaturnu palicu-repliku, u obliku hemijske i koliko smo uspeli da isprobamo, takođe zadaje čvoruge, međutim sa njim ćete više rasterati san nego nekome pomračiti svest.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Materijal: drvo i tkanina

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Jeste isprobali već na nekom ovu palicu? Zanima me da li je izdržljiva

Pokloni.com 30/04/2020

Jesmo, ali nije preživeo da podeli utiske.

Tačno znam kome cu da je poklonim Nadam se da cete je imati jos par nedelja na stanju, ako je kao sa slike onda je baš prava kopija, vidim da je od drveta.. ostavite mi jednu xD

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

11.990,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..