Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
2390 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Guest Book Sa Srcima
  • Guest Book Sa Srcima
  • Guest Book Sa Srcima
  • Guest Book Sa Srcima

Guest Book Sa Srcima

Jedna knjiga želja Guest Book koju ispunjavaju vaši gosti sa ispisanim drvenim srcama. Ovaj ram možete okačiti na zid kao ukras u vašem domu

  • Šifra: 8D124992
  • jedan elegantan i originalan poklon
  • ram koji se ispunjava sa iscrtanim srcima
  • za bilo koju svečanu priliku
  • ram se može okačiti na zid i može se otvoriti
  • 43 drvenih trobojnih srca dobijate
  • dimenzije srca 3,8 x 3,8 cm
  • dimenzije fotografije 10 x 15 cm
  • dimenzije rama 38 x 28 x 1,4 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Jedan veoma elegantan koncept za večnu uspomenu i lepu dekoraciju vašeg doma.

Ukoliko ste mlada koja jedva čeka da se uda, da organizuje fenomenalnu svadbu koju će svi pamtiti. Mlada koja voli da uvrsti nove trendove i da malo izmiksa tradiciju i moderno, predlažemo da bacite pogled na ovaj artikal. Jedan elegantan beli drveni ram sa staklenom zaštitom sa prednje strane. Ovaj ram ima usek sa gornje strane kroz koji možete ugurati drvena srca (koja dobijate u paketu), a na srca vaši gosti mogu iscrtati ili ispisati lepe želje ili šta god drugo im padne na pamet.

Ova tradicija je poznata u Americi kao Guest Book deo venčanja. Kada dolazite na ceremoniju venčanja, pre ulaska u halu (ili gde god da se održava venčanje) imate knjigu u koju ste obavezni da se upišete. Ova knjiga služi da napišete lepe želje i misli ka mladencima, koju posle venčanja oni verovatno pročitaju kod kuće, gurnu knjigu u orman i više je nikada ne pogledaju.

S obzirom da sve te knjige tako tragično završe, neko se pametno setio da pojednostavi ovu tradiciju, od knjige da napravi nešto lepo i praktično, što će krasiti dom mladencima, tako da je odlučio napraviti ram u koji se ubacuju mala srca sa željama. Nama se ovo veoma sviđa! Na žalost sve žene u kompaniji su udate tako da nećemo u skorije vreme ispunjavati drvena srculenca sa željama, ali ako ih vi iskoristite - MOLIMO VAS DA NAM SLIKATE I POŠALJETE U KOMENTARIMA! Jako smo željni svadbi i lepih želja, da vidimo kako će vaša uspomena na taj magični dan izgledati.

Ovaj poklon je savršen za mnoge prilike, ne samo za venčanja: godišnjice (gde se ide na svečane ručkove sa prijateljima i porodicom), rođendane (pogotovu prvi i 18-ti), velike proslave, useljenja, devojačke večeri, babine, team-building vežbe, otvaranje novih biznisa, krštenje, oproštajne žurke (za putovanja, penzionisanje, preseljenje), svečane događaje i naravno, ukoliko držite agenciju koja se bavi organizovanjem proslava i dekorisanjem prostora: ovo je must-have artikal u vašem portfoliu.

Sa gornje strane ram ima usek, kao kasica prasica, u koji ubacutete srca kao žetone. Ukoliko želite da reorganizujete srca možete samo prostresti ram, te će se napraviti novi redosled ili otvorite ram sa zadnje strane gde možete lako pristupiti onom srcetu koje želite da izbacite iz selekcije.

Guest Book Sa Srcima

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: