Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
490 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Friends Podmetači
  • Friends Podmetači
  • Friends Podmetači

Friends Podmetači

Da vam dom bude besprekoran kao Monikin koristite ovaj set od 4 Friends podmetača za čaše.

  • Šifra: 2D324969
  • originalni Friends podmetači
  • 4 podmetača sa poznatim citatima
  • šareni i veseli
  • gornja površina je glatka
  • materijal karton
  • dimenzije 10 x 10 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4.00 1

Rejting:

Ocena 4.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Ako volite da vam dom bude cakum-pakum, čist, blistav i besprekoran onda imate nešto zajedničko sa Monikom iz Prijatelja koja pooooomalo ima OCD poremećaj odnosno opsesivno-kompulsivni-poremećaj za spremanje. Za razliku od Džojia čije špagete završavaju na tepihu, ali se hrana ne sme bacati - sve se pojede, pa makar i sa poda.

Sa ova četiri podmetača će vam stolovi ostati čisti toliko da bi i Monika bila ponosna. Ne samo da su praktični već su i veselog dezena, svetlih boja i humoristični jer se na svakom nalazi po jedan jedinstveni citat iz serije, a koji su svima poznati.

Čuvena Džoijeva replika "How you doin'?" svaku ženu obori sa nogu, pa čak i njegove bliske prijateljice Rejčel, Moniku i Fibi, dovoljno je da ih pogleda zavodnički i izgovori ove 3 reči.
Nikada nećemo zaboraviti kako smo dugo bili neodlučni da stanemo na stranu Rosa ili Rejčel kada je došlo do "prevare" sa Rosove strane dok su njih dvoje bili "na pauzi" sa svojom vezom. Odatle i citat "We were on a break".
Ros kao beznadežan romantičar je oduvek bio zaljubljen u Rejčel i kada su konačno bili u vezi to je bilo za njega ispunjene sna. Kada je Rejčel pokazivala zainteresovanost za drugog muškarca to je Rosu bilo jako bolno, jednom prilikom (kada nisu bili u vezi) je prišao Rejčel i oterao muškarca koji je sa njom flertovao, pod izgovorom da mora da je štiti jer je Rejčel njegov jastog, a jastozi kad ostare se drže kleštima jedni za druge, kao par. Ne toliko elokventan citat "You are my lobster".
I za kraj nama omiljena replika "PIVOT!" kada us Ros, Rejčel i Čendler nosili kauč uz stepenice da bi ga uneli u stan i Ros je uporno vikao "Pivot!" što bi značilo okreni, okreni, okreni sve dok se kauč nije zaglavio na stepenicama i više nije hteo da pivotuje.

Sve ove scene su vam dostupne na Youtube-u i preporučujemo vam da ih pogledate.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU 

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: