Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Fotografska Šolja 400ml
  • Fotografska Šolja 400ml
  • Fotografska Šolja 400ml
  • Fotografska Šolja 400ml

Fotografska Šolja 400ml

Fotografska šolja idealna kao poklon za vašeg prijatelja, ljubitelja fotografisanja.

  • Šifra: 5L224404
  • šolja u obliku DSLR objektiva
  • kvalitetna sa svim detaljima
  • materijal plastika sa gumiranim detaljima
  • ima poklopac koji se zavrće
  • kapacitet 400 ml
  • dimenzije sa poklopcem 16 x 10,7 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 2

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 2 glasova.

Podeli:

Opis:

U eri gde svako sa dobrim objektivom može da se proglasi forografom za venčanja i specijalne prilike, gde čak i bez objektiva, sa dobrom kamerom na telefonu možete napraviti fantastične slike, nije ni čudo da se toliko umetnika fotografije pojavilo.

Koliko god jednostavno delovalo fotografisanje, ipak se neke stvari moraju naučiti, na primer šta je to white balance, otvor blende, zoom, ISO vrednost, AE, AF, ekspozicija, fotometrija i ostali pojmovi koje smo poskidali sa interneta. Svako može da koristi fotoaparat, osim ako nije previše popio, ali ne može svako da napravi fotografiju od koje zastaje dah. Kao i u svakoj drugoj umetnosti i u fotografiji treba da postoji osećaj za lepo, da se uhvati trenutak i priča, da slike govore više od reči i da se iz njih izlivaju poruke i emocije, baš kao kada stanete ispred fotografije prelepog predela i osetite svežinu morskog vazduha i toplinu sunca samo gledajući u fotografiju koja nije čista slika pejzaža već umetnost sama po sebi.

Jeste da mi zovemo ovaj proizvod Fotografska šolja, nama je realno sve šolja tako da se ne iznenađujte, ali dobra stvar kod ovog proizvoda je da ne mora da bude samo šolja, možete ga koristiti i kao držaš za hemijske, gumice i ostali kancelarijski materijal ili kao saksiju i vazu. Mogućnosti su bezbrojne. Ukoliko se ipak odlučite da ga koristite kao i mi, kao šolju, korisna će vam biti informacija da se poklopac zavrće, ali da ne sprečava curenje tečnosti odnosno ovo nije termos, već šolja sa poklopcem. Poklopac ove šolje je zgodno mesto gde ćete odložiti svoje grickalice, orahe, biskvite i napolitanke, dok uživate u kafi, a zatim ćete lagano poklopiti i zavrnuti šolju, da vam ove dosadne muve ne bi non stop uletale.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

Video o proizvodu:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Ova šolja je idealna za fotografe, ja se ništa ne razumem u tu opremu ali sam uzela ovu šolju drugu koji radi fotografisanje za venčanja i jako mu se svidelo, rekao je da je skoro ko pravi i detalji da su fantastični. E sad, da li je to samo pohvalio jer nije hteo da se ja loše osećam ili stvarno tako misli ne znam, kažem ne razumem se, ali je iskreno bio oduševljen poklonom, to se odmah videlo. Vredi svaku paru

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: