Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
1890 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Disney Šolja Evil Queen
  • Disney Šolja Evil Queen
  • Disney Šolja Evil Queen
  • Disney Šolja Evil Queen

Disney Šolja Evil Queen

Šolja koja odgovara svakoj kraljici, jer svi znamo da bi se vladalo ne može biti mesta za milost. Zla kraljica iz

  • Šifra: 2D324454
  • originalni licencirali Disney proizvod
  • šolja Zla Kraljica
  • poklopac u obliku krune služi i kao podmetač
  • ne može u mikrotalasnu
  • isključivo ručno pranje
  • materijal keramika
  • zapremina 350 ml
  • dimenzije 12,7 x 13,5 x 12 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Osobodite Zlu Kraljicu u sebi i dozvolite sebi užitak u nekom grešnom piću, po mogućstvu natrpanom kalorijama, kofeinom i kremaste teksture. Ova šolja je idealna za vaše drugarice - sve do jedne! Svi znamo koliko ženski rod voli u nekim situacijama da napakosti, to je činjenica, uverili smo se nebrojeno puta u životu da ova divna, nežna, ljubavlju ispunjena bića imaju tu i tamo izlive svojih mračnih strana.

Naravno, u većini slučajeva je sasvim opravdan njihov izliv, pa naravno da sam zaslužio da mi "slučajno" ofarba sve bele čarape u roza kada je prala prljav veš, jer sam joj zaboravio čestitati rođendan od ćerke mamine prijateljice. Ja to sasvim razumem! Isto tako razumem da onog trenutka kada se pojavim na kućnom pragu sa ovom šoljom u ruci kao poklon - taj isti prag neću više nikada preći u životu. Da stvar bude čudna, imala je ona rođendan prošle nedelje i kao prava zlica (u horoskopu Blizanac - ko zna razumeće) počela se kikotati i smejati sa svojim drugaricama. Prvo sam pomislio da je dobila nešto "nevaljalo" kao poklon - nešto što će nam oboma koristiti, međutim ona je dobila ovu Disney Šolju i SVIDELA JOJ SE. 

Tako da je moj topli savet - prepustite drugaricama da vašoj devojci kupuju ove šolje za zle kraljice, a vi se dobro držite proverenih poklona kao što su slatke plišane mede, lepo cveće, fine čokolade i vodite je u šoping.

Šolja je inspirisana Zlom Kraljicom iz bajke "Snežana i sedam patuljaka". Zapitali smo se kako da se obraćamo Kraljici, pošto joj ne znamo ime morali smo konsultovati svemoćni i sveznajući internet i saznali smo. Da li ste spremni za ovo otkrovenje? Grimhilda! Nazdravlje! Pardon, ne, to je zaista njeno ime - Grimhilda poznata kao Zla Kraljica. 

Sa jedne strane ove šolje stoji tekst "Once a queen, always a queen", što bi bilo na našem "Jednom kraljica, zauvek kraljica" ukrašeno sa jabučicom ispod teksta. Sa druge strane šolje izviruje Grimhilda i neodobravajuće čeka da okrenete šolju na drugu stranu, da je više ne morate gledati. Poklopac šolje je pametno oblikovan u krunu i može da posluži kao tanjirić za keksiće (one kalorične) ili kao podmetač za šolju.

Disney šolja Evil Queen

Tagovi:

Podaci poklona:

- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU 

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: