Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
4990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Batman Ninja Mač Za Pisma
  • Batman Ninja Mač Za Pisma

Batman Ninja Mač Za Pisma

Pored toga što je odličan film, Batman Begins nam je inspirisao sjajan proizvod kao što je ovaj Ninja Mač Otvarač za Pisma.

  • Šifra: 3D124594
  • originalan licenciran Batman proizvod
  • nož za otvaranje koverti
  • kvalitetna izrada
  • mat crne boje
  • materijal metal, plastični kanap drške
  • uz mač se dobija i "kožna" futrola
  • dimenzije 22,3 x 7,2 x 5,5 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 2.33 3

Rejting:

Ocena 2.33 od 5 na ukupno 3 glasova.

Podeli:

Opis:

Malo nam je dosadio onaj Batarang, a nismo imali para da poručimo Batmobile - iskreno ni ne znamo kome bi ga prodali, ali nikad se ne zna... Dok smo mi balavili za Batmobile-om javio se kolega da je našao neko oružje vezano za našeg dragog šišmiša i da čak može da stane na sto, bez puno muke. Zaintrigrirani, okupili smo se oko malog ekrana šefa nabavke i pažljivo posmatrali koje je sledeće čudo, Batmanovo oružje koje ćemo imati čast uvrstiti u naš asortiman.

Veoma smo se iznenadili. Verovatno ste i vi.

Mada je potpuno logično. Nekada davno, kada su postojali dobri Batman filmovi režisirani od strane Christopher Nolan-a, pojavio se i naš omiljeni prvenac Batman Begins u kojem je čuvenu ulogu Bruce Wayne-a tumačio Christian Bale, i tu je počela priča o šišmiš-čoveku. Bruce je povodom smrti svojih roditelja otišao u Aziju da proučava kriminalne umove i završio je u zatvoru, gde ga je Ducard posetio i predložio mu da ga trenira čuveni Ra's al Ghul, vođa Lige Senki, gde bi zajedno mogli napasti Gotham i sravniti ga sa zemljom. Iz zatvora je Bruce direktno uputio ka ovoj jedinstvenoj ponudi i treniran je od strane lažnog Ra-a. Poslednji test koji je Bruce trebao da položi da bi mogao biti vođa nindži je da ubije nenaoružanog zarobljenika. Dobrica šišmiš je odbio da uradi tako gnusan čin, što i postaje njegov zaštitni znak - da sačuva svaki mogući život i da se kriminalac dovede pred lice pravde. Međutim... Dok je Bruce odlučio da poštedi život kriminalcu uspeo je da uništi čitavu armiju nindži tako što je zapalio zgradu u kojoj su se svi nalazili, spasivši samo Ducard-a, za kojeg je verovao da je samo Ra's al Ghul-ov asistent, ali to mu se obilo o glavu kada se vratio u Gotham i postao Batman.

Ah, da! PAŽNJA! SPOJLERI! Ako niste gledali film, a pročitali ste opis - ne izvinjavamo se jer šta tražite na proizvodu koji je inspirisan Batman-ovim početkom ako već niste gledali film?

Za one koji su propustili poentu ovog teksta i proizvoda, kao naša koleginica Maja zbog koje moramo dodati ovu rečenicu: Ovaj mač za pisma je inspirisan i replikovan na osnovu mača koji je Bruce trebao da upotrebi da bi ubio nenaoružanog kriminalca i time postao predvodnik ninža klana Lige Senki. E tako, sad je i Maji jasno.

A vi? Možete svoje neželjene račune i istekle ugovore da seckate kao mali nindža uz pomoć ovog OTVARAČA za koverte.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: