Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Novosti

Ponovo dostupni

15/02/2014

Kao što znate, posle Nove Godine i Božića deo našeg poklon asortimana je (p)ostao nedostupan. Nije nam trebalo ni cela dva meseca da stvari vratimo u prvobitno stanje, tj da udostupimo odredjene artikle.
Zezalice su konačno stigle i sada ponosno možemo da kažemo da je:

Lanac za vino - ponovo dostupan
TV Terminator - ponovo dostupan
Andjeoski prsti – ponovo dostupni

Ovo su samo neki od artikala koji su nam pristigli tokom vikenda, dopunili smo se i sa nekim novim mozgo-razvijajućim iluzionističkim primercima,
poput dva madjioničarska seta u kategoriji pokloni za decu... samo još da stignemo da ih okačimo na sajt, pa da kažemo da smo komplet.
Mada, nova roba je već u dolasku, očekujte nove stvarčice, nove originalne poklone, već u narednih desetak dana.

Do tada Lep Pozdrav
Pokloni.com Ekipa
 

XMAS Sezona

12/12/2009

Za predstojeće praznike popunili smo zalihe postojećih proizvoda, spremili smo za vas malu seriju novih i interesantnih artikala, kojima ćemo, nadamo se, upotpuniti i ulepšati vaše praznično raspoloženje.

Nisu još uvek svi novi artikli postavljeni, ali radimo i na tome.. pa pogledajte s vremena na vreme... pozdrav

Rubik's

20/11/2009

Dok čekamo da nam pristignu novi artikli i dopuna postojećih, red bi bio napisati i neku vest, da ne mislite da smo vas zaboravili ili da smo podigli nos.

Tako ćemo ovu vesti iskoristiti za predstavljanje Rubikovog programa, gde pored postojećih (Rubikova kocka 3x3x3, Rubikova kocka 4x4x4, Rubikova kocka 5x5x5, Rubik mini i Rubiks Rev) možemo da najavimo da očekujemo Rubiks Mirror i Rubiks 360, kao novih proizvode iz ove brilijantne radionice mozgalica.

Ostanite dobro.

NEOCUBE

30/09/2009

Kakvo je ovo ludilo od artikla! NEO CUBE od danas u prodaji na našem sajtu

Set od 216 malih magnetnih kuglica, koji vam omogućuju fenomenalne antistres momente, ali ujedno i priliku da pokazete svoju kreativnost.


 

WE WISH YOU

30/12/2009

Ekipa Pokloni.com svim svojim kupcima, posetiocima, fanovima, pa čak i konkurenciji, želi puno sreće, zdravlja i uspeha u 2010. Da ostvarite sve svoje želje i planove, i usputno da se beskrajno zabavljate, jer bez zezanja u životu - svaki uspeh vredi manje.
Mi se polako odjavljujemo iz ove matore i smaračke 2009-te i pripremamo se za NY dan and noć, Nemoj te se jako napiti, nećemo ni mi (važi). Svima nam je više nego potreban ovaj odmor, da se pripremimo se za nove početke, nove izazove koje će doneti onaj ponoćni vatromet.

Live long and prosper